Stadswandeling Pisa

9 oktober 2025 - Pisa, Italië

Ciao a tutti,

Vandaag lekker uitgeslapen en in mn tuintje in het zonnetje ontbijtje gedaan.

Daarna ben ik een wandelroute door Pisa gaan lopen met de Routiq app.

Pisa is een bijzondere stad. Vele leuke smalle straatjes en de huizen zijn allemaal gekleurd, geel, roze, rood enz. Mooie bouwstijl vind ik het. Heel bijzonder ook zo met de rivier de Arno midden in de stad.

Ben natuurlijk ook bij de toren van Pisa geweest, de toeristische trekpleister van Pisa. Het was daar dan ook behoorlijk druk.

Maar ik vond het prachtig, de toren en het Kathedraal. Heel mooi ook van binnen het Kathedraal.

Ik ben niet bij de toren omhoog gegaan. Er stond een hele lange rij en er zijn 295 traptrede naar de top, vond ik een beetje teveel van het goeie met 26 graden en al die drukte.

Wel fijn dat warme weer en het zonnetje erbij. Dat is extra genieten. Ik ben de hele dag druk geweest met die wandeling en heb genoten van Pisa.

Rond half 8 was ik pas terug. Ook nog een hele mooie zon ondergang gezien.

Thuis lekker gedouched en heerlijk gegeten in een restaurant met natuurlijk een lekker Italiaans biertje erbij.

Nu nog even met die beentjes omhoog relaxen en mijn verhaal schrijven, met het kacheltje aan in  mijn tiny huisje. Lekker knus :) Want s'avonds is het hier ook behoorlijk fris.

En dan zo lekker slapen.

Buona notte

1. Helen:
    9 oktober 2025
    Weltrusten en sweet dreams..
    Was weer een mooie dag..👍👍🙋‍♀️
  2. Ellen uit Venray:
    10 oktober 2025
    Mooi hoor,,,,lekker blijven genieten,,,,mooie foto’s Slaap lekker
  3. Nana:
    10 oktober 2025
    Wat ben je weer een mooi avontuur aan je leven toe aan het voegen🤩👍👍
  4. Carin:
    10 oktober 2025
    Jaa het is idd weer een geweldig avontuur 😊🥰