Oost west..
28 november 2024 - Eindhoven, Nederland
Hallo allemaal,
Als ik dit schrijf ben ik alweer home sweet home.
Vanmorgen eerst lekker uitgeslapen en daarna nog een ontbijtje aan zee gedaan en nog 1 keer een stukje langs de boulevard gelopen. En genoten van de zon, zee en de palmbomen.
Eigenlijk had ik nog helemaal geen zin om weer terug te gaan naar dat koude natte landje. Maar ja, wat moet dat moet. Mijn vlucht zou om half 6 vertrekken dus ik moest mijn koffer in gaan pakken.
Heb daarna het studiootje nog opgeruimd en ben toen met de bus naar het vliegveld in Malaga gegaan.
Wat heb ik weer genoten zeg van dit avontuur en wat heb ik weer vele mooie dingen mogen aanschouwen. Echt te gek allemaal!
En ik heb bijna mijn hele bucketlijstje af kunnen strepen weer. Dus ik ben dankbaar en blij.
Iedereen bedankt voor het volgen van mijn reis en ik hoop dat jullie net zo hebben genoten weer van al het moois dan ik.
Misschien heb ik mensen geïnspireerd om ook met jezelf op avontuur te gaan. Ik raad het iedereen aan iig.
Morgen m'n kleine prulleke weer ophalen.
En dan laat die winter maar komen, na zo'n fijne vakantie kan ik er iig weer even tegenaan.
Adios amigo's
Ps: Deze reisblog is onstaan door m'n moedertje, voor m'n moedertje. Die nu in de hemel is. En ik moest beloven deze site voor altijd online te houden. Nou moeders, ik hoop dat je weer mee heb genoten daarboven van mijn avontuur. Uit t oog, maar nooit uit het ❤

Tot snel...👍😘🙋♀️